Initiatie Russisch via privéles

Heb geduld. Alle dingen zijn moeilijk voordat ze gemakkelijk worden…

Initiatie Russisch via privéles

Plant u een reis naar Rusland, dan zult u de bordjes ‘exit’ en de namen van de grote metrostations wel kunnen lezen. Op de belangrijkste toeristische trekpleisters zult u vriendelijk in het Engels worden geholpen. Maar als u bij het verkennen van een stad een kleinere straat inslaat, een tram of, nog leuker, een trolleybus neemt en de halte wilt kunnen lezen, als u wilt weten waar op het menu de vis- en de vleesgerechten staan, en waar u kunt kiezen tussen wodka of een fris biertje, dan doet u er goed aan het niveau van de gemiddelde analfabeet te overstijgen.

Als u daarenboven enkele handvatten heeft om zich beleefd te kunnen uitdrukken ten opzichte van uw Russische gesprekspartners, dan zult u merken hoe dit harten kan doen opengaan, zowel in zakelijke als in privécontext. Een initiatie Russisch leren vraagt een inspanning, maar uw inspanning wordt beloond, want Russen waarderen de inzet die u levert om zich hun mooie taal eigen te maken, enorm. Dit zijn op zich al goede redenen om privéles initiatie Russisch te overwegen via een lespakket op maat, en dan hebben we het nog niet over de rijke cultuur, literatuur en geschiedenis. En geef toe: het verschil kennen tussen een ‘zj’, een ‘ts’, een ‘tsj’, een ‘tsjtsj’ en een ‘sj’: dat is niet mis!

Contacteer me gerust om samen te overlopen wat u precies nodig hebt, zodat ik u een vrijblijvende offerte kan opmaken.

Voordelen

Flexibel qua tijdstip en plaats

Persoonlijk samengesteld lespakket

Een lespakket op maat uitgaand van uw behoefte

Mijn werkwijze

Voor een lespakket initiatie Russisch laat u best zo helder mogelijk weten waarvoor u precies een basiskennis Russisch nodig heeft, en tegen wanneer. Zo kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn binnen de vooropgestelde tijdspanne en kunnen we duidelijke afspraken maken.

Wacht niet langer en neem nu vrijblijvend contact op.

13 + 2 =