Schrijfhulp

Professionele schrijfhulp: geordende gedachten en puntjes op de i

Schrijfhulp

De liefde voor het geschreven woord lag mee aan de basis voor mijn keuze voor het beroep van vertaler. Bovendien lijk ik wel geboren met een oog voor spelling en haal ik tik- en schrijffouten probleemloos uit elke tekst. Mijn ergernis aan fouten in publicaties is recht evenredig met mijn bewondering voor knap geschreven columns, essays, romans en non-fictiewerken.

Dit alles wil ik graag verwerken in een dienstverlening die ik ‘schrijfhulp’ noem. Als u een idee hebt, maar de juiste woorden niet vindt, uw gedachten moeilijk gestructureerd op papier krijgt, een punthoofd krijgt van spelling of struikelt over zinsconstructies, dan wil ik u heel graag bijstaan. U doet er immers goed aan zich te concentreren op datgene waar u wel in uitblinkt. Het schrijven of nalezen van uw zakelijke brief, tekst of artikel in het Nederlands kunt u met een gerust hart aan mij overlaten.

Andere diensten

Naast schrijfhulp kan ik u ook assisteren in beëdigde vertalingen, tolken of een initiatie Russisch.

Voordelen

Grote flexibiliteit

Afgestemd op uw concrete vraag

Precies wat u nodig heeft: niet meer, niet minder

Mijn werkwijze

Voor schrijfhulp laat u me best zo helder mogelijk weten wat u precies nodig heeft, waarvoor uw tekst moet dienen en hoe lang die moet zijn, zodat we samen tot duidelijke afspraken kunnen komen.

Wacht niet langer en neem nu vrijblijvend contact op.

8 + 11 =