Tolk Russisch en Engels

Je moet geen ingenieur zijn om bruggen te kunnen bouwen.

Tolk Russisch of Engels

Als gesprekstolk van het Russisch of Engels naar het Nederlands en omgekeerd bouw ik bruggen tussen mensen die elkaar anders niet of nauwelijks begrijpen. Inspelend op de persoonlijke interactie tussen u en uw gesprekspartner(s), breng ik getrouw en volledig de boodschap over.

In de loop der jaren heb ik heel wat ervaring opgebouwd om gesprekken van allerlei aard, interviews, maar ook vergaderingen, onderhandelingen en presentaties te tolken of te vertalen. Zo draag ik ertoe bij dat partijen elkaar begrijpen. Dat is belangrijk, want in heel wat situaties staat of valt alles met glasheldere communicatie.

Beëdigd vertaler / tolk

Omdat ik eveneens beëdigd vertaler en tolk ben, kan ik ook optreden als tolk Engels of Russisch (steeds van en naar het Nederlands) wanneer u bijvoorbeeld een interview moet afleggen bij de gemeente in het kader van wettelijk samenwonen of een huwelijk een van de partners een andere nationaliteit heeft. Ook gerechtelijke instanties en advocaten doen geregeld beroep op mijn diensten.

Dilbeek, waar ik als tolk gevestigd ben, is steeds mijn vertrekbasis. Van hieruit kan ik zowel klanten vlakbij als wat verder weg mijn diensten aanbieden. Dat opent heel wat mogelijkheden, maar als u een tolk zoekt voor een andere taal of discipline dan diegene die ik zelf beheers, dan zoek ik via een van mijn netwerken graag mee naar een collega die u kan helpen. Van Azeri tot Zweeds: geen vraag is me te gek!

Voordelen

Tolk Russisch – Nederlands en Nederlands – Russisch

Tolk Engels – Nederlands en Nederlands – Engels

Vele jaren ervaring

Duidelijk en concreet

Doorverwijzing mogelijk voor andere talen

Een kennismaking

Mijn werkwijze

Hebt u een tolk nodig? Dan deelt u best even mee waarover uw besprekingen gaan en wanneer en waar ze zullen plaatsvinden. Om mijn agenda te kunnen plannen is het uiteraard handig dat ik zo snel mogelijk weet welke uren of dagen ik voor u moet vrijhouden.

Wacht niet langer en neem nu vrijblijvend contact op.

4 + 1 =