Vertalen

Uit het Engels en het Russisch naar het Nederlands

Vertalen

Vertalen is een vak apart. Noem het gerust een ambacht. Het vraagt tijd, toewijding en concentratie en u schakelt er best iemand voor in die degelijk is opgeleid en zich er heel graag op toelegt. Iemand die zich specialiseert in het begrijpen van wat in de brontekst staat, om vervolgens de boodschap nauwgezet over te brengen in de doeltaal, normaal gezien haar moedertaal. Een vertaler is een taalprofessional die niet alleen de puntjes op de i zet, maar ook gemaakte afspraken stipt naleeft. Zo iemand is een specialist, een betrouwbare partner op wie u kunt rekenen.

Die partner wil ik graag voor u zijn. Teksten met een zakelijke of commerciële inslag, van juridische aard of hr-gerelateerde teksten vertaal ik voor u uit het Engels en het Russisch in correct en verstaanbaar Nederlands.

Ik werk met teksten in alle gangbare elektronische formaten. Waar mogelijk maak ik gebruik van het vertaalgeheugen SDL Trados. Dit is geen vertaalprogramma dat de klus voor mij klaart, maar wel een uitgebreide database met terminologie die me toelaat zinnen en termen op dezelfde wijze te vertalen als voorheen… of om van eerdere keuzes af te wijken als een andere oplossing nu beter past. Dit biedt een nog betere kwaliteitsgarantie. Als freelance vertaler ben ik niet alleen heel flexibel inzetbaar, maar maak ik van stiptheid ook een punt van eer.

Mijn vertaalbureau is gevestigd in Dilbeek, van waar ik klanten dichtbij en ver weg kan bedienen. Hebt u een vertaalvraag voor andere talen dan diegene die ik zelf beheers, dan kijk ik via een van de netwerken waar ik deel van uitmaak graag mee uit naar een collega-moedertaalspreker die u verder kan helpen.

In een notendop

Vertaler Russisch – Nederlands

Vertaler Engels – Nederlands

Persoonlijke aanpak

Stipte levering

Doorverwijzing mogelijk voor andere talen

Mijn werkwijze

Voor een lespakket initiatie Russisch laat u best zo helder mogelijk weten waarvoor u precies een basiskennis Russisch nodig heeft, en tegen wanneer. Zo kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn binnen de vooropgestelde tijdspanne en kunnen we duidelijke afspraken maken.

Wacht niet langer en neem nu vrijblijvend contact op.